Гарбузові брауні – ідеальне поєднання ніжної текстури, шоколадного смаку та користі натуральних інгредієнтів.
Цей веганський рецепт, швидкий у приготуванні та потребує всього чотири інгредієнти. Про нього розповіли на сторінці mattsfitchef. Ці брауні стануть знахідкою для всіх, хто стежить за харчуванням, обирає вегетаріанські чи веганські страви, а також цінує легкість і простоту приготування. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Гарбузове пюре - 180 г
Мигдальне масло (або будь-яке інше горіхове масло) - 80 г
Кленовий сироп - 60 г
Какао-порошок - 30 г
Шоколадна крихта
Поради:
Гарбузові брауні – універсальний десерт, який смакуватиме у будь-яку пору року. Подавайте їх з улюбленою чашкою кави, чаю чи какао, додайте трохи свіжих ягід чи горіхів для краси.
Цей простий і корисний рецепт допоможе вам насолоджуватися солодким, не турбуючись про зайві калорії чи шкідливі інгредієнти.