Контракти.ua

310  —  18.12.24
Рецепт салату з буряка з сиром фета
Рецепт салату з буряка з сиром фета

Легкий і корисний салат із запечених буряків - чудовий додаток до обіду або вечері.

Буряк для салату відваріть або краще запікайте, в ньому збережеться більше вітамінів, ніж у відвареному. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

Буряк - 300 г

сир фета - 100 г

салат мікс - 70 г

насіння мікс - 30 г

оцет яблучний - 1 ст. л.

гірчиця по-діжонськи - 1 ч. л.

Мед - 1 ч. л.

оливкова олія - 2 скл.

сіль

  1. Буряк добре промийте і обсушіть паперовим рушником.
  2. Насіння злегка обсмажте на сухій сковороді.
  3. Салат мікс промийте та обсушіть.
  4. Сир фета наріжте на кубики, як і буряки.
  5. Для заправки в мисці змішайте оцет яблучний, сіль, рідкий мед, гірчицю та оливкову олію. Все добре перемішайте віночком.
  6. Викладіть листя салату на сервірувальну тарілку, на салат розкладіть буряк, викладіть фету, полийте заправкою, що залишилася, і присипте обсмаженим насінням.

Поради:

  • Готовність буряків перевірте дерев'яною шпажкою.