Святковий стіл завжди хочеться прикрасити чимось смачним, вишуканим і водночас простим у приготуванні. Салат "Святковий" легкий, ніжний та апетитний, він сподобається вашим гостям і стане справжньою окрасою столу.
Рецепт, яким поділилися на сторінці Zhuravlina_cooking, настільки простий, що його зможе приготувати навіть кулінар-початківець, а результат перевершить усі очікування. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Мариновані печериці - 200 г
Куряче відварене філе - 350-400 г
Кукурудза консервована - 1 банка
Відварені яйця - 4 шт.
Твердий сир - 160 г
Сіль
Чорний перець
Майонез
Перекладіть готовий салат у красиву посудину. Для декору посипте зверху нарізаною зеленою цибулею. За бажанням можна додати кілька гілочок петрушки чи кропу.
Поради:
Цей салат стане ідеальним варіантом для будь-якого свята: дня народження, Нового року, Великодня чи просто сімейної вечері. Його можна подавати як самостійну страву чи як доповнення до гарячих страв і закусок.
Ми також писали про те, як приготувати салат із курячими серцями.