Контракти.ua

442  —  14.12.24
Салат "Картопляний": за святковим столом ця страва отримає найбільше компліментів
Салат

Якщо ви думаєте, що салати з картоплею не мають святкового вигляду, тоді спробуйте приготувати за цим рецептом. Ви обов'язково зміните свою думку.

Гарантовано — цей картопляний салат гості за столом з'їдять першим. Такої смакоти ви ще не готували. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

Картопля - 3 шт.

Яйця - 3 шт.

Сіль - за смаком

варена ковбаса - 200 г

маринований огірок - 2 шт.

олія - для смаження

майонез - 2 ст. ложки

Процес приготування:

  1. Картоплю очистити і натерти на тертці для корейської моркви. Перекласти в глибоку миску, залити водою, промити, щоб вийшов крохмаль, і добре просушити. Розігріти на сковорідці олію, посмажити картоплю до золотистого кольору, викласти на паперовий рушник, щоб прибрати зайву вологу.
  2. Яйця збити з сіллю, обсмажити на олії на сковороді, щоб вийшов млинець золотистого кольору. Охолодити і нарізати соломкою.
  3. В миску натерти на тертці маринований огірок і ковбасу, додати майонез і добре перемішати.
  4. Салат зібрати в роз'ємному кільці: перший шар — яйце, зверху — суміш з ковбаси і огірка, зверху — висипати підсмажену картоплю.

Смачного!