344 — 06.12
Куряче філе з карі: рецепт смачної гарячої страви
Щоб швидко нагодувати сім'ю смачним обідом, приготуйте куряче філе з карі.
М'ясо з додаванням карі, овочів набуває гарного кольору, пряного аромату і вершкового смаку, оскільки тушкується у вершках. На гарнір подайте відварений рис. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
куряче філе - 500 г
вершки 15-20% - 250 мл
болгарський перець - 1 шт.
цибуля ріпчаста - 1 шт.
часник - 3 зубчики
карі - 1 ч. л.
Коріандр - 1 год. л.
перець чорний мелений
сіль
олія
зелень
- Куряче філе вимийте та наріжте на середні смужки. Додайте карі, коріандр, перець чорний мелений, перемішайте.
- Цибулю та часник очистіть, наріжте на маленькі кубики.
- Болгарський перець очистіть від насіння та наріжте на середні смужки.
- На розігрітій сковороді з невеликою кількістю олії обсмажте цибулю та часник до м'якості. Додайте куряче філе, болгарський перець, посоліть і обсмажте п'ять хвилин. Потім залийте вершками, накрийте кришкою та тушкуйте ще 15 хвилин. Викладіть на блюдо та посипте зеленню.
Поради:
- Замість курячого філе можна використовувати м'ясо індички.