Контракти.ua

177  —  вчера, 18:35
Грибний крем-суп: рецепт ароматної страви
Грибний крем-суп: рецепт ароматної страви

Грибний крем-суп — ідеальний вибір для обіду чи вечері, який дарує відчуття затишку та тепла. Цей рецепт особливий не лише своїм насиченим смаком, а й користю для здоров’я.

На сторінці jennahopenutrition розповіли, що завдяки використанню суміші грибів він містить вітаміни D і B3, які підтримують імунітет та енергетичний баланс. А грецький йогурт, що використовується замість вершків, робить суп легкою, але водночас ситною стравою. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

Оливкова олія - 1 ст. л

Біла цибуля - 2 шт.

Гриби - 600 г

Грибна суміш - 1 ст. л

Сіль

Перець

Овочевий бульйон - 1,5 склянки

Грецький йогурт - 2 ст. л

Приготування:

  1. Очистіть і наріжте цибулю та гриби.
  2. У глибокій каструлі розігрійте олію. Додайте цибулю та гриби та тушкуйте на середньому вогні, доки вони не пустять сік і не почнуть видавати свій насичений аромат.
  3. До обсмажених інгредієнтів додайте грибну суміш. Цей інгредієнт є секретом страви, який надає супу глибокий смак і забезпечує необхідні поживні речовини. Перемішайте всі інгредієнти.
  4. Влийте у каструлю бульйон, додайте сіль і перець на смак. Зменште вогонь до мінімуму та залиште суп томитися 5–10 хвилин.
  5. Після того як суп настоїться, зніміть каструлю з вогню. Додайте грецький йогурт і ретельно перемішайте. Йогурт забезпечує ніжну текстуру супу та створює вершковий смак без використання калорійних вершків.
  6. Розлийте суп у порційні тарілки й за бажанням прикрасьте свіжою зеленню. Для додаткового аромату можна додати кілька крапель оливкової олії чи посипати суп обсмаженими грибами.

Поради:

  • Використовуйте свіжі гриби для максимально насиченого смаку.
  • Якщо немає грибної суміші, її можна замінити сушеними білими грибами, попередньо змеленими у порошок.
  • Для густішої консистенції можна додати до супу відварену картоплину чи трохи вершкового масла.

Грибний крем-суп — це символ домашнього тепла, яке особливо цінуєш у холодну пору. Приготуйте цей суп і насолоджуйтесь ніжною текстурою, багатством смаків і легкістю приготування.