Контракти.ua

177  —  вчера, 14:36
Запечене куряче філе під сиром: рецепт смачного гарячого
Запечене куряче філе під сиром: рецепт смачного гарячого

Щоб швидко нагодувати рідних чи гостей смачною стравою, приготуйте соковите куряче філе під сиром.

Проста ситна страва, яку ви приготуєте за кілька хвилин. Подайте з картоплею, рисом та овочами. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

куряче філе - 800 г

сир моцарела - 250 г

яйце куряче - 1 шт.

сметана - 2 скл.

Часник - 2 зубчики

паприка мелена солодка

перець чорний мелений

сіль

борошно

  1. Куряче філе промийте, видаліть жир і наріжте на пласти. Посоліть, поперчіть, посипте паприкою та залиште маринуватися.
  2. Сир натріть на велику тертку. Додати яйце, сметану, часник, видавлений через прес. Перемішайте.
  3. Куряче філе обваляйте в борошні з двох боків, викладіть на деко, застелене пергаментним папером. На кожен шматочок філе викладіть сирну масу та розрівняйте по поверхні м'яса.
  4. Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці до 200 градусів 20-25 хвилин до золотистої скоринки.

Поради:

  • Якщо куряче філе невелике, розріжте його на два пласти, а якщо велике, то на три.