Контракти.ua

310  —  13.11
Куряча печінка з грибами: простий та швидкий рецепт
Куряча печінка з грибами: простий та швидкий рецепт

Щоб швидко нагодувати сім'ю смачним обідом чи вечерею, приготуйте курячу печінку з грибами у сметані.

Страва потішить вас ароматом та насиченим смаком. Подайте до картопляного пюре, відвареного рису або макаронів, чи як закуску в охолодженому вигляді. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

печінка куряча - 500 г

печериці - 350 г

цибуля ріпчаста - 2 шт.

сметана - 1 ст.

перець чорний мелений

сіль

олія

  1. Курячу печінку промийте, обсушіть, очистіть від плівок та наріжте на середні шматочки.
  2. Гриби промийте та наріжте пластинами.
  3. Цибулю очистіть, помийте і наріжте півкільцями.
  4. На розігріту сковороду з олією викладіть цибулю і обсмажте дві хвилини. Додайте гриби до цибулі і готуйте на середньому вогні 15-20 хвилин до випаровування рідини, потім викладіть курячу печінку і тушкуйте під закритою кришкою 10 хвилин, далі додайте сметану, посоліть, поперчіть, перемішайте і протушкуйте ще п'ять хвилин.

Поради:

  • Сметану використовуйте будь-якої жирності.