Ніжні м’ясні рулети з грибною начинкою – це чудовий спосіб урізноманітнити повсякденне меню та здивувати гостей оригінальною стравою.
На сторінці bude_smachno_razom показали, як приготувати смачні рулетики зі свинини з простою та водночас особливою начинкою – смаженими грибами. Грибна начинка додає страві особливого смаку й аромату. Гриби ідеально поєднуються зі свининою: обсмажені до золотавої скоринки, вони зберігають аромат і додають легкого лісового присмаку, який підсилює соковитість свинини. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
битки свинячі - 8 шматочків
гриби - 6 шт.
цибуля - 1 шт.
сир твердий - 150 г
бульйон курячий - 200 мл
вершки 33% - 50 мл
олія
сіль
спеції
10. Після обсмаження рулетики з грибами (попередньо знявши зубочистку) треба протушкувати 15 хвилин у бульйоні в духовці за 160°C або на сковороді під кришкою.
11. Посипте зверху натертим сиром.
Поради:
Смачного!
Цей рецепт стане ідеальним вибором для господині, яка хоче додати оригінальності до свого столу, потішити близьких новим смаком і продемонструвати свої кулінарні здібності.