Контракти.ua

260  —  10.11
Рецепт легкого курячого супу з квасолею та зеленню
Рецепт легкого курячого супу з квасолею та зеленню

Рецепт легкого курячого супу з квасолею та зеленню.

Рецепт передбачає наявність домашнього бульйону, але це єдиний відносно складний пункт, квасоля для нього підійде консервована, зелень можна взяти будь-яку, тому цей суп можна вважати легким у приготуванні. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

Селера - 4 стебла

жовта цибулина - 1 шт.

головка часнику - 1 шт.

чорний перець - 0,5 ч. л.

Курка - 1 шт.

білий місо - 1 ст. л.

Квасоля - 1 банк

Шпинат - 30 г

сіль

перець

кріп

1. У велику каструлю додайте селеру та цибулі, порізані на четвертинки, часник, розрізаний навпіл уздовж, перець горошком і курку. Додайте достатньо води, щоб повністю покрити їх. Доведіть до кипіння середньому вогні. Зменшіть вогонь, щоб підтримувати слабке кипіння, і готуйте, періодично знімаючи з поверхні домішки, поки курка повністю не приготується і не відставатиме від кістки, від 55 хвилин до 1 години.

2. Перекладіть курку на тарілку. Використовуючи дрібне сито, процідіть бульйон у чисту каструлю та тримайте у теплі на середньому вогні. Зніміть курку з кістки та подрібніть виделкою. Якщо ви маєте більше м'яса (або бульйону), ніж хотіли би подати, можете заморозити його для іншого використання.

3. Розчиніть місо в бульйоні і додайте квасолю, шпинат та подрібнену курку. Приправте за смаком сіллю та перцем. Розкладіть по тарілках та прикрасьте кропом перед подаванням.