Контракти.ua

284  —  08.11
Рецепт салату з чорної редьки та моркви
Рецепт салату з чорної редьки та моркви

Приготуйте супервітамінний низькокалорійний салат із чорної редьки та моркви. Він виходить соковитим, з яскравим ароматним та насиченим смаком.

Страву подайте не тільки до обіднього столу, а й на святковий стіл, а також він ідеально підійде як додаток до м'ясних страв чи будь-яких гарнірів. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

редька чорна - 300 г

морква - 250 г

оливкова олія - 50 мл

лимонний сік - 1 ст. л.

сіль

цибуля зелена

петрушка

  1. Редьку помийте та очистіть. Натріть на велику тертку і залиште на 30 хвилин. Потім сік, що утворився, злийте і відтисніть.
  2. Моркву очистіть, промийте та натріть на велику тертку.
  3. Зелень дрібно подрібніть.
  4. Для заправки змішайте оливкову олію, сік лимонний і перемішайте.
  5. У мисці з'єднайте чорну редьку, моркву, зелень, посоліть, заправте заправкою і перемішайте. Викладіть у салатник.

Поради:

  • У салат можна додати один зубчик часнику.
  • Зелень використовуйте на свій смак.