Тушкована капуста по-турецьки здивує вас незвичайним смаком та оригінальністю приготування. І найголовніше – все можна приготувати лише на одній пательні.
Цей рецепт від mil_alexx_pp ідеально підходить для тих, хто любить класичні страви, але прагне нових кулінарних відчуттів. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Капуста - 700 г
Фарш - 300 г
Олія - 15 г
паста томатна - 2-3 ст. л.
сіль
перець
паприка
хмелі-сунелі
часник - 2-3 зубки
цибуля - 150 г
помідор - 300 г
Тушковану капусту по-турецьки можна подавати як самостійну страву або як гарнір до м’яса та риби. Її пікантний смак добре доповнить ідею легкої вечері й обіду.