Контракти.ua

432  —  08.11
Тушкована капуста по-турецьки: цікавий рецепт звичної страви
Тушкована капуста по-турецьки: цікавий рецепт звичної страви

Тушкована капуста по-турецьки здивує вас незвичайним смаком та оригінальністю приготування. І найголовніше – все можна приготувати лише на одній пательні.

Цей рецепт від mil_alexx_pp ідеально підходить для тих, хто любить класичні страви, але прагне нових кулінарних відчуттів. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

Капуста - 700 г

Фарш - 300 г

Олія - 15 г

паста томатна - 2-3 ст. л.

сіль

перець

паприка

хмелі-сунелі

часник - 2-3 зубки

цибуля - 150 г

помідор - 300 г

Приготування:

  1. До глибокої пательні налийте олію і додайте фарш. Смажте його та розбивайте грудочки 7 хвилин.
  2. Наріжте півкільцями цибулю та додайте до фаршу, потім додайте нарізаний помідор, часник і томатну пасту.
  3. Перемішайте все та тушкуйте 5 хвилин.
  4. Додайте сіль, паприку, перець, хмелі-сунелі та нашинковану капусту.
  5. Тушкуйте все на невеликому вогні без додавання води, періодично перемішуючи. Готуйте близько 25 хвилин.

Тушковану капусту по-турецьки можна подавати як самостійну страву або як гарнір до м’яса та риби. Її пікантний смак добре доповнить ідею легкої вечері й обіду.