Контракти.ua

203  —  вчера, 18:36
Рецепт свинини, тушкованої з гарбузом
Рецепт свинини, тушкованої з гарбузом

Соковиті шматочки м'яса та ніжний гарбуз – це чудове поєднання для ситного обіду чи вечері.

Страва тушкується на сковороді з м'яса, гарбуза, моркви, цибулі з приправами. Подайте свинину з гарбузом до будь-якого гарніру. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

свинина, м'якоть - 500 г

гарбуз - 400 г

цибуля ріпчаста - 1 шт.

морква - 1 шт.

борошно пшеничне - 2 ст. л.

Олія - 50 г

Вода - 250 г

приправа для м'яса - 1 ч. л.

перець чорний мелений

сіль

зелень

  1. М'ясо вимийте та обсушіть паперовим рушником. Наріжте на кубики середнього розміру і обваляйте у борошні.
  2. Гарбуз очистіть від шкірки, насіння і наріжте так само, як і м'ясо.
  3. Цибулю та моркву очистіть. Цибулю наріжте півкільцями, а моркву натріть на велику тертку. Обсмажте на сковороді з олією до м'якості. Додайте свинину та обсмажте на сильному вогні п'ять хвилин, потім влийте окріп, накрийте кришкою та тушкуйте м'ясо 20-25 хвилин.
  4. Викладіть гарбуз до м'яса, додайте перець чорний мелений, приправу для м'яса і сіль.
  5. Перемішайте та тушкуйте на повільному вогні під закритою кришкою 15 хвилин, до м'якості гарбуза. Готову страву посипте зеленню.

Поради:

  • М'ясо використовуйте будь-яке.