244 — 07.11
Рецепт свинини, тушкованої з гарбузом
Соковиті шматочки м'яса та ніжний гарбуз – це чудове поєднання для ситного обіду чи вечері.
Страва тушкується на сковороді з м'яса, гарбуза, моркви, цибулі з приправами. Подайте свинину з гарбузом до будь-якого гарніру. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
свинина, м'якоть - 500 г
гарбуз - 400 г
цибуля ріпчаста - 1 шт.
морква - 1 шт.
борошно пшеничне - 2 ст. л.
Олія - 50 г
Вода - 250 г
приправа для м'яса - 1 ч. л.
перець чорний мелений
сіль
зелень
- М'ясо вимийте та обсушіть паперовим рушником. Наріжте на кубики середнього розміру і обваляйте у борошні.
- Гарбуз очистіть від шкірки, насіння і наріжте так само, як і м'ясо.
- Цибулю та моркву очистіть. Цибулю наріжте півкільцями, а моркву натріть на велику тертку. Обсмажте на сковороді з олією до м'якості. Додайте свинину та обсмажте на сильному вогні п'ять хвилин, потім влийте окріп, накрийте кришкою та тушкуйте м'ясо 20-25 хвилин.
- Викладіть гарбуз до м'яса, додайте перець чорний мелений, приправу для м'яса і сіль.
- Перемішайте та тушкуйте на повільному вогні під закритою кришкою 15 хвилин, до м'якості гарбуза. Готову страву посипте зеленню.
Поради:
- М'ясо використовуйте будь-яке.