Контракти.ua

403  —  06.11.24
Яблучні млинці: рецепт смачного сніданку
Яблучні млинці: рецепт смачного сніданку

Особливість приготування млинців у тому, що яблука додаються просто в тісто. Тонкі ароматні млинчики сподобаються як дорослим, так і дітям.

Вам знадобляться борошно, молоко, яйця, цукор, олія і яблука. Подайте млинці з медом, сметаною або варенням. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

Молоко - 100 мл

борошно пшеничне - 180 г

яйце куряче - 2 шт.

яблуко - 2 шт.

цукор - 2 ст. л.

Олія - 2 ст. л.

Сіль - щіпка

  1. Яблука очистьте від шкірки та серцевини. Натріть на великій тертці.
  2. В мисці з'єднайте яйця, цукор, сіль і збийте віничком. Влийте тепле молоко, олію та всипайте частинами борошно, безперервно перемішуючи тісто. Додайте яблука і за допомогою занурювального блендера збийте тісто до однорідності. Залиште на 10 хвилин.
  3. Розігрійте сковороду, змастіть олією. Налийте до неї ополоником тісто і розподіліть його по всій поверхні. Випікайте на середньому вогні з двох боків до золотавого кольору.

Поради:

  • В тісто можна додати ванільний цукор або корицю.
  • Молоко використовуйте будь-якої жирності.