Контракти.ua

563  —  05.11
Солодкий гарбузовий хліб із крем-сирною начинкою: рецепт цікавої випічки
Солодкий гарбузовий хліб із крем-сирною начинкою: рецепт цікавої випічки

Якщо ви шукаєте ідеальну осінню випічку, яка здивує вас і ваших близьких, зверніть увагу на гарбузовий хліб із крем-сирною начинкою. Ця начинка створює ніжний контраст із соковитим гарбузовим м'якушем, що робить хліб особливо смачним і навіть трохи вишуканим.

На сторінці veggieworldrecipes показали, як приготувати солодкий гарбузовий хліб із сиром. Цей десерт поєднує в собі затишний смак гарбуза з ніжною вершковою текстурою сиру, створюючи неповторний смак, який не залишить нікого байдужим. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти для хліба:

  • борошно – 240 г
  • цукор – 1 скл.
  • розпушувач – 2 ч. л.
  • сода – ½ ч. л.
  • кориця – 2 ч. л.
  • горіх мускатний – ¼ ч. л.
  • імбир – ¼ ч. л.
  • сіль – ¼ ч. л.
  • пюре гарбузове – ½ скл.
  • оцет яблучний – 1 ст. л.
  • олія оливкова – ½ скл.
  • екстракт ванільний – 2 ч. л.

Інгредієнти для начинки:

  • сир вершковий – 1 скл.
  • цукор – ¾ скл.
  • екстракт ванільний – 1 ч. л.
  • крохмаль кукурудзяний – ½ ст. л.

Інгредієнти для кондитерської крихти:

  • масло вершкове (охолоджене) – ¼ скл.
  • борошно – ½ скл.
  • цукор коричневий – ¼ скл.
  • горіхи волоські – 2 ст. л.
  • кориця – ½ ч. л.

Приготування:

  1. У велику миску додайте всі інгредієнти для хліба та добре перемішайте.
  2. В окремій мисці збийте інгредієнти для начинки.
  3. Вистеліть форму для хліба пергаментним папером і збризніть олією.
  4. Додайте у форму половину гарбузового тіста. За допомогою лопатки розрівняйте його. Зверху вилийте вершково-сирну начинку та вирівняйте шар. Потім вилийте решту гарбузового тіста і вирівняйте верхній шар.
  5. Наріжте холодне масло кубиками. Додайте всі інгредієнти для кондитерської крихти та поєднайте все руками.
  6. Додайте крихту зверху хліба.
  7. Випікайте його 55-60 хвилин за температури 176°C.
  8. Коли хліб трохи охолоне, наріжте й насолоджуйтеся.

Спробуйте приготувати цей хліб і він стане вашим улюбленим осіннім рецептом.