563 — 05.11
Солодкий гарбузовий хліб із крем-сирною начинкою: рецепт цікавої випічки
Якщо ви шукаєте ідеальну осінню випічку, яка здивує вас і ваших близьких, зверніть увагу на гарбузовий хліб із крем-сирною начинкою. Ця начинка створює ніжний контраст із соковитим гарбузовим м'якушем, що робить хліб особливо смачним і навіть трохи вишуканим.
На сторінці veggieworldrecipes показали, як приготувати солодкий гарбузовий хліб із сиром. Цей десерт поєднує в собі затишний смак гарбуза з ніжною вершковою текстурою сиру, створюючи неповторний смак, який не залишить нікого байдужим. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти для хліба:
- борошно – 240 г
- цукор – 1 скл.
- розпушувач – 2 ч. л.
- сода – ½ ч. л.
- кориця – 2 ч. л.
- горіх мускатний – ¼ ч. л.
- імбир – ¼ ч. л.
- сіль – ¼ ч. л.
- пюре гарбузове – ½ скл.
- оцет яблучний – 1 ст. л.
- олія оливкова – ½ скл.
- екстракт ванільний – 2 ч. л.
Інгредієнти для начинки:
- сир вершковий – 1 скл.
- цукор – ¾ скл.
- екстракт ванільний – 1 ч. л.
- крохмаль кукурудзяний – ½ ст. л.
Інгредієнти для кондитерської крихти:
- масло вершкове (охолоджене) – ¼ скл.
- борошно – ½ скл.
- цукор коричневий – ¼ скл.
- горіхи волоські – 2 ст. л.
- кориця – ½ ч. л.
Приготування:
- У велику миску додайте всі інгредієнти для хліба та добре перемішайте.
- В окремій мисці збийте інгредієнти для начинки.
- Вистеліть форму для хліба пергаментним папером і збризніть олією.
- Додайте у форму половину гарбузового тіста. За допомогою лопатки розрівняйте його. Зверху вилийте вершково-сирну начинку та вирівняйте шар. Потім вилийте решту гарбузового тіста і вирівняйте верхній шар.
- Наріжте холодне масло кубиками. Додайте всі інгредієнти для кондитерської крихти та поєднайте все руками.
- Додайте крихту зверху хліба.
- Випікайте його 55-60 хвилин за температури 176°C.
- Коли хліб трохи охолоне, наріжте й насолоджуйтеся.
Спробуйте приготувати цей хліб і він стане вашим улюбленим осіннім рецептом.