1279 — 04.11
Печена картопля з начинкою: рецепт смачної страви
Запечена картопля з апетитною та хрумкою скоринкою і ароматною та смачною начинкою — це чудовий варіант як для сімейної вечері, так і для частування гостей.
На сторінці lera_about_food показали, як приготувати ароматну запечену картоплю з начинкою. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
Картопля (велика)
Моцарела
Бекон копчений
Вершкове масло
Часник сушений
Перець
Паприка
Майонез
Зелень
Приготування:
- Візьміть картоплю, проткніть її ножем, загорніть у фольгу та поставте у духовку, розігріту до 180-200°C на 60 хвилин.
- В цей час зробіть начинку: змішайте терту моцарелу, подрібнений бекон, часник, перець, паприку, майонез і все гарно перемішайте.
- Дістаньте готову картоплю, розгорніть її у фользі, але не діставайте з неї.
- Розріжте, але не повністю, картоплю навпіл і трохи "потовчіть" серединку, додайте вершкове масло та начинку.
- Поставте у духовку десь на 15 хвилин, якщо є, то на режим "гриль".
- Дістаньте картоплю та посипте зверху подрібненою зеленню — і можна подавати на стіл.
Поради:
- Начинка для картоплі може варіюватися залежно від ваших смакових уподобань та наявних продуктів. Ви можете експериментувати та додати інші інгредієнти, такі як гриби, копченості чи овочі.
Це не просто гарнір, а окрема страва, яка поєднує апетитну картоплю з багатим смаком начинки. Таке частування сподобається як дорослим, так і дітям.