Контракти.ua

1279  —  04.11
Печена картопля з начинкою: рецепт смачної страви
Печена картопля з начинкою: рецепт смачної страви

Запечена картопля з апетитною та хрумкою скоринкою і ароматною та смачною начинкою — це чудовий варіант як для сімейної вечері, так і для частування гостей.

На сторінці lera_about_food показали, як приготувати ароматну запечену картоплю з начинкою. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

Картопля (велика)

Моцарела

Бекон копчений

Вершкове масло

Часник сушений

Перець

Паприка

Майонез

Зелень

Приготування:

  1. Візьміть картоплю, проткніть її ножем, загорніть у фольгу та поставте у духовку, розігріту до 180-200°C на 60 хвилин.
  2. В цей час зробіть начинку: змішайте терту моцарелу, подрібнений бекон, часник, перець, паприку, майонез і все гарно перемішайте.
  3. Дістаньте готову картоплю, розгорніть її у фользі, але не діставайте з неї.
  4. Розріжте, але не повністю, картоплю навпіл і трохи "потовчіть" серединку, додайте вершкове масло та начинку.
  5. Поставте у духовку десь на 15 хвилин, якщо є, то на режим "гриль".
  6. Дістаньте картоплю та посипте зверху подрібненою зеленню — і можна подавати на стіл.

Поради:

  • Начинка для картоплі може варіюватися залежно від ваших смакових уподобань та наявних продуктів. Ви можете експериментувати та додати інші інгредієнти, такі як гриби, копченості чи овочі.

Це не просто гарнір, а окрема страва, яка поєднує апетитну картоплю з багатим смаком начинки. Таке частування сподобається як дорослим, так і дітям.