Контракти.ua

1141  —  02.11
Бурякові котлети: рецепт корисної страви
Бурякові котлети: рецепт корисної страви

Бурякові котлети – це чудова альтернатива м'ясним. Любителям буряків смак таких котлет сподобається.

Страва готується з доступних недорогих та корисних інгредієнтів. Вам знадобляться буряк, манна крупа, яйця та панірувальні сухарі. Такі котлети гарні як у гарячому, так і холодному вигляді. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

Буряк - 600 г

яйце куряче - 1 шт.

манна крупа - 100 г

перець чорний мелений

часник сухий - 0,5 ч. л.

сіль

олія

сухарі панірувальні - 70 г

  1. Буряк відваріть до готовності (близько 40 хвилин). Очистіть та натріть на середню тертку. Додайте манну крупу, яйце, часник, перець чорний мелений та сіль. Перемішайте, сформуйте котлети, запаніруйте в панірувальних сухарях.
  2. На сковороді нагрійте олію і обсмажте котлети на середньому вогні з двох боків по 2-3 хвилини до рум'яної скоринки.

Поради:

  • Подавайте бурякові котлети з будь-яким гарніром або просто зі сметаною.