Контракти.ua

435  —  02.11
Вінегрет: простий рецепт з унікальним заправленням – такої смакоти ви ще не їли
Вінегрет: простий рецепт з унікальним заправленням – такої смакоти ви ще не їли

Базовий рецепт легендарного салату "Вінегрет" можна значно покращити, якщо заправити його не просто олією, а смачним заправленням. Як його готувати?

Якщо вам набрид смак вінегрету і ви хочете його трохи урізноманітнити, спробуйте заправити салат не простою олією. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

Буряк - 3 шт.

Морква - 2 шт.

Картопля - 3 шт.

солоні або мариновані огірки - 2-3 шт.

консервований горошок - 6 ст. ложок

цибуля - 1 шт.

квашена капуста - за бажанням

олія - 5 ст. ложок

сіль - за смаком

чорний мелений перець - за смаком

цукор - 1/2 ч. ложки

гірчиця - 1 ч. ложка

лимонний сік або оцет 9% - 1 ст. ложка

  1. Спочатку потрібно відварити овочі. Зверніть увагу, що картопля вариться приблизно 20-25 хвилин, морква 25-30 хвилин, а буряк – до 50 хвилин. Нарізати їх кубиками.
  2. Порізати кубиками цибулю та солоні (мариновані огірки). Додати горошок. Квашену капусту можна додавати за бажанням порційно, щоб салат довше зберігався.
  3. Робимо заправлення: змішати олію, сіль, чорний мелений перець, гірчицю, цукор, лимонний сік або оцет.
  4. Поливаємо салат заправленням.

Насолоджуємося результатом. Смачного!