399 — 01.11
Гарбузовий мармелад: рецепт натуральних смаколиків
Мармелад з гарбуза — чудовий спосіб додати натуральні солодощі до свого раціону та отримати задоволення від кожного шматочка.
На сторінці olga_riabenko_ показали, як легко приготувати натуральний гарбузовий мармелад, що стане цікавою альтернативою традиційним солодощам. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
Гарбуз - 500 г
Сік лимона - ½ шт.
Цукор - 100 г
Агар-агар - 7 г
Приготування:
- Почистьте гарбуз, наріжте на невеликі шматочки та запечіть або зваріть до готовності.
- Якщо ви варили гарбуз, злийте всю воду.
- Перебийте в блендері разом з лимонним соком і цукром.
- Перелийте у сотейник та поставте на вогонь. Додайте агар-агар і варіть 4 хв.
- Розлийте суміш у фігурні силіконові форми або в будь-який посуд, змащений олією.
- Залиште до повного охолодження — і можна їсти.
Поради:
- Замість цукру можна використати 75 г сиропу агави.
Можете обваляти мармелад у цукровій пудрі, кокосовій стружці чи навіть какао для додаткового смаку та естетики.