Контракти.ua

399  —  01.11
Гарбузовий мармелад: рецепт натуральних смаколиків
Гарбузовий мармелад: рецепт натуральних смаколиків

Мармелад з гарбуза — чудовий спосіб додати натуральні солодощі до свого раціону та отримати задоволення від кожного шматочка.

На сторінці olga_riabenko_ показали, як легко приготувати натуральний гарбузовий мармелад, що стане цікавою альтернативою традиційним солодощам. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

Гарбуз - 500 г

Сік лимона - ½ шт.

Цукор - 100 г

Агар-агар - 7 г

Приготування:

  1. Почистьте гарбуз, наріжте на невеликі шматочки та запечіть або зваріть до готовності.
  2. Якщо ви варили гарбуз, злийте всю воду.
  3. Перебийте в блендері разом з лимонним соком і цукром.
  4. Перелийте у сотейник та поставте на вогонь. Додайте агар-агар і варіть 4 хв.
  5. Розлийте суміш у фігурні силіконові форми або в будь-який посуд, змащений олією.
  6. Залиште до повного охолодження — і можна їсти.

Поради:

  • Замість цукру можна використати 75 г сиропу агави.

Можете обваляти мармелад у цукровій пудрі, кокосовій стружці чи навіть какао для додаткового смаку та естетики.