577 — 31.10
Фаршировані булочки з шинкою та сиром: рецепт домашнього фастфуду
Особливість приготування фаршированих булочок у тому, що вони готуються набагато простіше, ніж звичайна випічка.
Булочки заповніть начинкою з шинки, сиру, помідорів, сметани і запікайте в духовці. Візьміть їх із собою як перекушування або дайте дитині до школи. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
Булочки - 4 шт.
Шинка - 150 г
сир твердий - 80 г
помідор - 1 шт.
перець чорний мелений
сіль
яйця - 2 шт.
молоко - 100 мл
сир твердий - 50 г
сіль
- У булочок зріжте верхівки та вийміть м'якоть.
- Шинку наріжте дрібними кубиками.
- Сир натріть на велику тертку і розділіть на дві частини.
- Помідор вимийте та наріжте середніми кубиками.
- Для заливання: яйця з молоком збийте віничком, посоліть, додайте дрібно натертий сир. Перемішайте.
- Для начинки: в мисці з'єднайте шинку, частину сиру, помідор, перець, сіль і перемішайте.
- Кожну булочку наповніть начинкою, викладіть на деко і залийте яєчно-молочною заливкою, посипте сиром, що залишився, і накрийте зрізаною з булочок верхівкою.
- Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці до 180 градусів 15 хвилин.
Поради:
- Подавайте фаршировані булочки одразу з духовки.