Контракти.ua

577  —  31.10
Фаршировані булочки з шинкою та сиром: рецепт домашнього фастфуду
Фаршировані булочки з шинкою та сиром: рецепт домашнього фастфуду

Особливість приготування фаршированих булочок у тому, що вони готуються набагато простіше, ніж звичайна випічка.

Булочки заповніть начинкою з шинки, сиру, помідорів, сметани і запікайте в духовці. Візьміть їх із собою як перекушування або дайте дитині до школи. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

Булочки - 4 шт.

Шинка - 150 г

сир твердий - 80 г

помідор - 1 шт.

перець чорний мелений

сіль

яйця - 2 шт.

молоко - 100 мл

сир твердий - 50 г

сіль

  1. У булочок зріжте верхівки та вийміть м'якоть.
  2. Шинку наріжте дрібними кубиками.
  3. Сир натріть на велику тертку і розділіть на дві частини.
  4. Помідор вимийте та наріжте середніми кубиками.
  5. Для заливання: яйця з молоком збийте віничком, посоліть, додайте дрібно натертий сир. Перемішайте.
  6. Для начинки: в мисці з'єднайте шинку, частину сиру, помідор, перець, сіль і перемішайте.
  7. Кожну булочку наповніть начинкою, викладіть на деко і залийте яєчно-молочною заливкою, посипте сиром, що залишився, і накрийте зрізаною з булочок верхівкою.
  8. Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці до 180 градусів 15 хвилин.

Поради:

  • Подавайте фаршировані булочки одразу з духовки.