Контракти.ua

1946  —  29.10
Як запекти картоплю з салом у духовці
Як запекти картоплю з салом у духовці

Картопля з салом у духовці – це бюджетний і ситний варіант основної страви. Вона дуже популярна, оскільки готувати її просто, а щоб надати картоплі яскравішого аромату і смаку, використовуйте копчене сало.

Все що вам потрібно, – це порізати картоплю, цибулю та сало, викласти шарами на деко і запекти в духовці до золотавої скоринки. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгедієнти

Картопля - 7 шт.

цибуля ріпчаста - 2 шт.

сало - 250 г

перець чорний мелений

сіль

олія

  1. Цибулю наріжте кільцями.
  2. Сало поріжте шматочками.
  3. Картоплю ретельно вимийте, обсушіть та розріжте на половинки. Посоліть і поперчіть.
  4. Викладіть картоплю зрізом догори на деко, змащене олією, на картоплю – кільце цибулі і шматочок сала. Скріпіть шари зубочисткою.
  5. Випікайте в заздалегідь розігрітій до 200 градусів духовці 40 хвилин.

Поради:

  • Картоплю за бажанням посипте улюбленими приправами.