Контракти.ua

367  —  28.10
Хрумкий запечений гарбуз: рецепт надзвичайно смачного гарніру
Хрумкий запечений гарбуз: рецепт надзвичайно смачного гарніру

Спробуйте приготувати цей смачний та хрумкий запечений гарбуз, який стане чудовим гарніром до ваших страв.

Гарбуз — традиційний атрибут осінніх свят і неймовірно смачний та корисний продукт, який можна використовувати в різних стравах. На сторінці anny.cooking показали, як приготувати цікавий гарнір з гарбуза. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

Гарбуз - 1 кг

Крохмаль - 1 ст.л

Олія - 4 ст.л

Перець

Сіль

Італійські трави

Орегано

Часник - 1 зубчик

Тимʼян

Пармезан

Приготування:

  • Наріжте гарбуз і почистіть його від шкірки;
  • Наріжте його кубиками;
  • До нарізаного гарбуза додайте крохмаль і добре все перемішайте;
  • Окремо поєднайте олію, перець, сіль, часник, італійські трави та орегано. Добре все перемішайте та додайте до гарбуза;
  • Викладіть гарбуз на деко, застелене пергаментом.
  • Поставте у духовку, розігріту до 200°C, і запікайте близько 20 хвилин.
  • Під час подавання посипте зверху пармезаном.

Смачного!

Спробуйте цей рецепт — і ви побачите, як легко можна перетворити звичайний овоч на смачну та поживну страву.