Контракти.ua

374  —  28.10.24
Запечена картопля з гарбузовою начинкою: рецепт смачної страви
Запечена картопля з гарбузовою начинкою: рецепт смачної страви

Запечена картопля з гарбузом — це проста, але надзвичайно смачна та корисна страва, яка чудово підходить для осінніх вечорів.

У поєднанні з пряними спеціями та ароматною зеленню картопля та гарбуз створюють гармонійний тандем, який обов’язково сподобається всій родині. Тож на сторінці veganer.wandel розповіли, як приготувати запечену картоплю з гарбузом — страву, яка стане не лише смачною вечерею, але й корисним частуванням. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

Велика картопля - 4 шт.

Олія

Сіль

Гарбуз - 1/2 шт.

Шпинат

Червона цибуля - 1 шт.

Варений нут - 200 г

Вершки - 200 мл

Чебрець - 1/2 ч. л

Розмарин - 1/2 ч. л

Перець

Твердий сир

Вершковий сир

Соєвий йогурт

Петрушка

Приготування:

  1. Картоплю змастіть олією та сіллю, поставте у духовку, розігріту до 200°C, на 60 хвилин;
  2. Наріжте інші овочі невеликими шматочками;
  3. Дістаньте картоплю з духовки та дістаньте ложкою її внутрішню частину;
  4. Змішайте картопляну суміш з рештою інгредієнтів начинки та знову наповніть картоплю;
  5. Посипте сиром і поставте у духовку, розігріту до 200°C, на 20 хвилин;

Запечена картопля з гарбузом — це проста, але вишукана страва, яка обов’язково стане частиною вашого сімейного меню. Вона ідеально підходить для холодної осені, коли так хочеться чогось теплого, смачного та корисного.