560 — 26.10
Болгарський перець, запечений з м'ясом та сиром: рецепт ефектної гарячої страви
Спробуйте замість класичної начинки з фаршу та рису начинити перці рубаним курячим філе, помідорами та сиром. Ця страва прикрасить будь-який стіл.
Спробуйте замість класичної начинки з фаршу та рису начинити перці рубаним курячим філе, помідорами та сиром. Ця страва прикрасить будь-який стіл. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
болгарський перець - 3 шт.
куряче філе - 400 г
сир твердий - 100 г
сметана - 1 ст. л.
масло вершкове - 50 г
помідор - 1 шт.
цибуля ріпчаста - 1 шт.
часник - 1 зубчик
перець чорний мелений
сіль
олія
- Розріжте перці навпіл і видаліть насіння.
- Куряче філе помийте, обсушіть паперовим рушником і наріжте дрібними кубиками.
- Твердий сир натріть на велику тертку, залишивши його трохи для посипання.
- Помідор ошпарте окропом, зніміть шкірку і наріжте кубиками.
- Цибулю, часник очистіть і дрібно наріжте.
- У мисці з'єднайте куряче філе, сир, сметану, помідор, цибулю, часник, чорний мелений перець і сіль, а потім перемішайте.
- Нафаршуйте перці приготованою начинкою, зверху покладіть по шматочку вершкового масла, посипте сиром і викладіть перці на деко, змащене олією. Випікайте у заздалегідь розігрітій духовці до 180 градусів 30-35 хвилин.
Поради:
- Замість курячого філе можна використовувати філе індички.