Справжня грибна юшка сповнена ароматом лісу та кожен її ковток подарує вам тепло та затишок.
Гриби, особливо ті, що ростуть у Карпатах, мають неповторний смак і аромат, який неможливо порівняти з магазинними. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
На сторінці mil_alexx_pp поділилися рецептом ароматної та смачної карпатської грибної юшки, яка потішить вас та ваших близьких в холодні осінні вечори. Ця страва не лише смачна, але й вкрай поживна, адже в ній поєднуються натуральні інгредієнти, які насичують організм вітамінами та мікроелементами.
Картопля - 900 г
Копчена курка - 350 г
Сушені білі гриби - 100 г
Олія - 40 г
Цибуля - 150 г
Морква - 200 г
Борошно - 1.5 ст. л
Сметана - 300 г
Вода - 1.5-2 л
Плавлений сир - 1 шт.
Сіль
Перець
Паприка
10. Якщо юшка виходить дуже густою, влийте 1-2 черпаки води;
11. Додайте плавлений сирок і ретельно вимішуйте все до однорідності;
12. Додайте до супу і проваріть ще 5-7 хв, потім знімайте з плити.
Поради:
Карпатська грибна юшка — це ідеальна страва для сімейного обіду або вечері. Її приготування не займе багато часу, але результат вас приємно здивує.