Контракти.ua

788  —  25.10
Гарбузовий крем-суп з грибами: смачний рецепт улюбленої страви
Гарбузовий крем-суп з грибами: смачний рецепт улюбленої страви

Осінь — ідеальний час для приготування смачних страв із гарбуза. Один із рецептів, який втілює в собі всі аромати осені — це гарбузовий крем-суп з грибами.

На сторінці volodymyr_testardi показали, рецепт смачного та легкого у приготуванні грибного крем-супу. Рецепт розраховано на 2 порції. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

Гарбуз - 1 шт.

Часник - 2 зубчики

Подрібнений імбир - 1 ст. л

Шавлія - 2-3 листочки

Оливкова олія - 2-3 ст. л

Місо паста - 1 ст. л

Апельсиновий сік - 1/2 шт.

Апельсинова цедра - 1/2 шт.

Карі - 1 ч. л

Сіль

Печериці (дрібно нарізані) - 10-12 шт.

Панко - 3 ст. л

Приготування:

  • Половинки гарбуза без кісточок покладіть у форму для запікання;
  • Додайте часник, імбир і шавлія, потім полийте оливковою олією;
  • Поставте в розігріту до 180°C духовку на 40-50 хвилин до м'якості гарбузів;
  • Додайте в каструлю м'якуш гарбуза без шкірки, місо пасту, кокосове молоко, апельсиновий сік і цедру, карі та сіль;
  • Збийте все у крем;
  • Обсмажте гриби на сильному вогні з оливковою олією до рум'яності. Зменште вогонь, додайте панко та сіль. Смажте все близько 2 хвилин;
  • Розлийте вершки по тарілках, посипте зверху цибулею. Натріть шкірку лайма та прикрасьте кінзою.

Поради:

  • Замість шавлії можна використати 1-2 гілочки розмарину.

Приготуйте гарбузовий крем-суп з грибами, щоб насолодитися ароматами осені та смачною й корисною стравою.