1226 — 24.10
Запечена скумбрія з помідорами та цибулею
Якщо ви хочете приготувати смачну й корисну рибу, не витрачаючи багато часу, то цей рецепт для вас.
Скумбрія запікається в духовці разом з помідорами, цибулею, соком лимона та приправами, що надає їй неповторного смаку й аромату. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
скумбрія свіжоморожена - 1 шт.
помідори - 2 шт.
цибуля ріпчаста - 1 шт.
лимон - 0,5 шт.
паприка солодка - 1 ч. л.
перець чорний мелений
сіль
олія
- Скумбрію розморозьте за кімнатної температури. Рибу випатрайте, видаліть плавці і голову. Вимийте та обсушіть паперовим рушником. Наріжте на великі шматочки.
- Цибулю почистьте, помийте та наріжте кільцями.
- Помідори наріжте кружальцями.
- Форму для запікання змастіть олією. Викладіть шматочки скумбрії, а між ними, чергуючи, – кружальця помідорів і кільця цибулі. Зверху полийте соком лимона, посипте паприкою, чорним меленим перцем і сіллю.
- Запікайте в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці 30-35 хвилин.
Поради:
- Під час подавання прикрасьте страву лимоном і зеленню.