Контракти.ua

502  —  сегодня, 18:36
Гарбузова паста: цікавий рецепт італьської страви
Гарбузова паста: цікавий рецепт італьської страви

Ця італійська страва стане чудовим вибором для веганів та тих, хто хоче спробувати новий, незвичний та ніжний смак гарбуза з прянощами.

На сторінці veganer.wandel показали, як приготувати смачну та корисну пасту з гарбузом. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

Гарбуз - 1 шт.

Помідори чері - 500 г

Часник - 1 головка

Сіль

Паприка - 1 ч. л

Овочевий бульйон - 500 мл

Вода - 200 мл

Кокосове молоко - 200 мл

Макарони - 500 г

Твердий сир

Приготування:

  • Покладіть гарбуз, помідори чері та часник у деко, приправте олією, сіллю та паприкою;
  • Поставте у розігріту до 210°C духовку на 60 хвилин;
  • В цей час зваріть макарони;
  • До запечених овочів додайте кокосове молоко, овочевий бульйон і воду. Все гарненько перемішайте та додайте макарони;
  • Подавайте гарячими з натертим зверху сиром.

Гарбузова паста — це не лише смачна, але й елегантна страва, яка вразить ваших гостей. Легкість приготування та чудовий смак роблять її ідеальним вибором для обіду чи вечері.