823 — 22.10
Рецепт аджики з хріном
Приготуйте яскраву, гостру і неймовірно смачну аджику з хріном, яку не потрібно варити, до її складу входять тільки сирі інгредієнти. Завдяки цьому вона зберігає свої вітаміни.
Всі овочі підготуйте, подрібніть та перемішайте. Така аджика зберігається в холодильнику цілий рік. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
Помідори - 1,5 кг
коріння хрону - 150 г
часник - 150 г
перець гострий - 2 шт.
сіль - 1,5 ст. л.
- Помідори, перець та хрін помийте. У помідорів і гіркого перцю виріжте плодоніжки.
- Коріння хрону та часник очистіть та помийте.
- Всі овочі наріжте на шматочки та пропустіть через м'ясорубку. Посоліть та перемішайте. Залишіть за кімнатної температури на годину, потім розкладіть в чисті сухі банки і накрийте капроновими кришками. Зберігайте у холодильнику.
Поради:
- Коли перекручуватимете хрін, можна надігти на м'ясорубку пакет і зав'язати його, таким чином, хрін одразу потраплятиме в пакет.