Контракти.ua

823  —  22.10
Рецепт аджики з хріном
Рецепт аджики з хріном

Приготуйте яскраву, гостру і неймовірно смачну аджику з хріном, яку не потрібно варити, до її складу входять тільки сирі інгредієнти. Завдяки цьому вона зберігає свої вітаміни.

Всі овочі підготуйте, подрібніть та перемішайте. Така аджика зберігається в холодильнику цілий рік. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

Помідори - 1,5 кг

коріння хрону - 150 г

часник - 150 г

перець гострий - 2 шт.

сіль - 1,5 ст. л.

  1. Помідори, перець та хрін помийте. У помідорів і гіркого перцю виріжте плодоніжки.
  2. Коріння хрону та часник очистіть та помийте.
  3. Всі овочі наріжте на шматочки та пропустіть через м'ясорубку. Посоліть та перемішайте. Залишіть за кімнатної температури на годину, потім розкладіть в чисті сухі банки і накрийте капроновими кришками. Зберігайте у холодильнику.

Поради:

  • Коли перекручуватимете хрін, можна надігти на м'ясорубку пакет і зав'язати його, таким чином, хрін одразу потраплятиме в пакет.