Контракти.ua

474  —  19.10
Вершкова паста з куркою та печерицями: рецепт смачної страви
Вершкова паста з куркою та печерицями: рецепт смачної страви

Спробуйте приготувати цю смачну страву на одній пательні.

На сторінці pastalimpus показали, як швидко та просто приготувати пасту з куркою і грибами для ароматної та затишної вечері чи обіду. Рецепт розрахований на 4 порції. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

паста тальятеле - 8 шт.

грудка куряча - 300 г

гриби - 200 г

цибуля - 1 шт.

вершки

вода - 2 склянки

сир твердий

перець червоний

перець чорний

сіль

петрушка

Приготування:

  • Наріжте курку, приправте її олією, сіллю, червоним і чорним перцем, чебрецем та викладіть на пательню.
  • Обсмажте курку з двох боків.
  • Поріжте цибулю і висипте до пательні, додайте нарізані гриби та обсмажте все на сильному вогні. Додайте вершки, одну склянку води і доведіть до кипіння.
  • Додайте пасту та залийте її водою.
  • Додайте спеції та варіть під закритою кришкою на середньому вогні, поки паста не стане м'якою.
  • Додайте натертий сир і петрушку.

Поради:

Замість вершків можна використати сметану.

Це дуже смачна страва, яку легко приготувати менш ніж за годину.