798 — 18.10
Рецепт рулетів із баклажанів із фаршем
З простих та доступних продуктів приготуйте соковиті та ситні рулетики з баклажанів із м'ясом.
Для страви вам знадобляться баклажани, будь-який фарш, цибуля, помідори та томатна паста. Таку страву можна приготувати заздалегідь, а перед подаванням просто відправити до духовки. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
Баклажани - 2 шт.
фарш свинячий - 400 г
цибуля ріпчаста - 2 шт.
часник - 2 зубчики
помідори - 3 шт.
томатна паста - 1 ст. л.
вода гаряча - 1 склянка
італійські трави - 1 ч. л.
перець чорний мелений
сіль
олія
зелень
- Баклажани помийте та наріжте на тонкі слайси. Посипте однією чайною ложкою солі та залиште на 15 хвилин. Потім промийте та обсушіть паперовим рушником. Обсмажте на розігрітій сковороді з невеликою кількістю олії з двох боків до м'якості.
- У фарш додайте дрібно нарубану цибулю, часник. Посоліть, поперчіть та перемішайте.
- Помідори промийте і дрібно наріжте.
- У сковороду влийте одну столову ложку олії та обсмажте одну цибулину до м'якості. Додайте томатну пасту, італійські трави, сіль, чорний мелений перець і влийте гарячу воду. Перемішайте та протушкуйте 5-7 хвилин.
- На один бік слайсу баклажана викладіть фарш і заверніть у рулетик.
- Деко застеліть пергаментним папером і викладіть на нього рулетики. Залийте томатним соусом і відправте в наперед розігріту духовку до 180 градусів на 40 хвилин. Викладіть на блюдо та посипте зеленню.
Поради:
- Томатну пасту можна замінити на помідори.