Контракти.ua

623  —  14.10
Лінива лазанья: цікавий рецепт улюбленої страви
Лінива лазанья: цікавий рецепт улюбленої страви

Якщо у вас залишилося кілька листів тіста для лазаньї чи є зламані, не поспішайте їх викидати, а спробуйте приготувати цю смачну та ароматну страву.

Фудблогерка Sema Cenik показала, як швидко приготувати смачну безшарову лазанью. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

Фарш - 500 г

Цибуля - 1 шт.

Перець болгарський - 2 шт.

Олія

Часник - 2 зубчики

Томатна паста - 2 ст. л

Вода - 1 склянка

Червоний перець

​​​​​​​Чорний перець

Сіль

Лазанья - 6-7 листів

Твердий сир

Петрушка

Приготування:

  • Цибулю та перець злегка обсмажте на олії та додайте часник;
  • Додайте фарш і обсмажте.
  • Додайте томатну пасту та перемішайте, потім додайте спеції, воду та трохи прокип'ятіть;
  • Листки лазаньї поламайте та викладіть на соус, накривши кришкою, поки лазанья не стане м’якою;
  • Додайте зверху тертий сир і петрушку. Накрийте кришкою, поки сир не розплавиться.

Смачного!

Страву треба подавати до столу гарячою. Рецепт розраховано на 2-3 людини.