Контракти.ua

341  —  13.10
Солодкий перець, фарширований бринзою: рецепт популярної закуски
Солодкий перець, фарширований бринзою: рецепт популярної закуски

Якщо ви візьмете солодкий перець різного кольору, то отримаєте гарний варіант смачної пікантної закуски на святковий стіл.

Вам знадобляться болгарський перець, бринза, вершкове масло, часник і зелень. Підготуйте перці, приготуйте начинку, нафаршируйте перці та наріжте їх кільцями. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

перець болгарський великий - 4 шт.

бринза - 200 г

масло вершкове - 100 г

часник - 3 зубки

перець чорний мелений

зелень (кріп, петрушка)

  1. Перець вимийте та очистьте від насіння і плодоніжок.
  2. Один перчик наріжте дрібними кубиками.
  3. Зелень промийте, обсушіть і дрібно наріжте.
  4. Вершкове масло виберіть заздалегідь з холодильника.
  5. Часник очистьте та подрібніть.
  6. Бринзу натріть на дрібній тертці. Додайте м'яке масло, часник, чорний мелений перець та збийте блендером до однорідної маси. До цієї маси додайте нарізаний перець і зелень. Перемішайте.
  7. Нафаршируйте підготовлені перці начинкою та покладіть до холодильника на 5–6 годин.
  8. Перед подаванням на стіл наріжте перець середніми кільцями і прикрасьте зеленню.

Поради:

  • Фарширований перець можна залишити на ніч.