11694 — 12.10
Гарбузові млинці: цікавий рецепт улюбленої страви
Млинці з гарбуза ми любимо за їхній унікальний смак, яскравий колір і незабутній аромат.
На сторінці Буде смачно разом розповіли, як приготувати цікаві та яскраві млинці з гарбузом. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
Яйце - 3 шт.
цукор - 3 ст. л.
цукор ванільний - 1 ч. л.
сіль
пюре гарбузове - 300 г
молоко - 350 мл
олія - 2 ст. л.
Борошно - 300 г
Приготування:
- У глибокій мисці розбийте яйця та збийте їх з цукром, ванільним цукром і сіллю до густої піни.
- Гарбуз наріжте шматочками, залийте 100 мл води та варіть 15 хвилин, поки він не стане м'яким. Потім збийте блендером.
- Вилийте гарбузове пюре до миски та всипте борошно, постійно помішуючи тісто вінчиком, щоб не було грудочок.
- Додайте, помішуючи, молоко та олію.
- Дайте тісту відпочити близько 10 хвилин.
- На добре розігріту пательню, змащену олією, налийте трохи тіста, розподіліть по всій поверхні та випікайте на середньому вогні до золотавого кольору з обох боків.
Смачного!
Млинці з гарбуза чудово підходять як для сніданку, так і для десерту. Обов'язково потіште ними ваших близьких.