Деруни з грибним соусом – надзвичайно ароматна страва української кухні, яку варто спробувати приготувати.
На сторінці Буде смачно разом показали, як приготувати смачні та ароматні деруни запечені у горщику з грибним соусом. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Картопля - 6 шт.
Цибуля - 1 шт.
Яйця - 1 шт.
Сіль
Перець
Олія
Куряче філе - 1 шт.
Цибуля - 1 шт.
Печериці - 3-4 шт.
Сметана 20% - 100 мл
Твердий сир - 50 г
Поради:
Горщик зроблений з глини й усі страви в них виходять ніби з печі, оскільки вони там не киплять.
Смачного!
Подавайте їх до столу обов'язково гарячими.