Контракти.ua

842  —  07.10
Маринована капуста з болгарським перцем: рецепт смачного овочевого салату
Маринована капуста з болгарським перцем: рецепт смачного овочевого салату

Цей салат дуже смачний та ідеально підходить як заготівля на зиму, що дозволить вам насолоджуватися овочами протягом усієї зими.

На сторінці viktoria_food0 показали, як приготувати смачний маринований салат з капустою і болгарським перцем, який можна консервувати в банки та залишити на зиму. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

Капуста - 2 кг

перець болгарський - 2 шт.

морква - 2 шт.

часник - 3 зубки

вода - 1 л

сіль - 1,5 ст. л.

Цукор - 5 ст. л.

Перець - 10 горошин

лавровий лист - 2 шт.

оцет - 100 мл

Приготування:

  • Нашаткуйте капусту, перець, наріжте соломкою моркву та вичавіть часник.
  • Змішайте все, можете трохи притиснути капусту руками.
  • Зробіть маринад: у воду додайте сіль, цукор, перець горошком, лавровий лист, олію, оцет і доведіть до кипіння, потім зніміть з вогню.
  • Наповніть банку капустою, гарненько її утрамбуйте та залийте гарячим маринадом.
  • Накрийте кришкою та охолодіть.
  • Поставте в темне та холодне місце на один або два дні.

Смачного!

Приготування маринованого салату з капустою та болгарським перцем – це простий і смачний спосіб зберегти сезонні овочі на зиму. Завдяки цьому рецепту ви зможете насолоджуватися свіжим смаком навіть холодними зимовими днями.