Цей салат дуже смачний та ідеально підходить як заготівля на зиму, що дозволить вам насолоджуватися овочами протягом усієї зими.
На сторінці viktoria_food0 показали, як приготувати смачний маринований салат з капустою і болгарським перцем, який можна консервувати в банки та залишити на зиму. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Капуста - 2 кг
перець болгарський - 2 шт.
морква - 2 шт.
часник - 3 зубки
вода - 1 л
сіль - 1,5 ст. л.
Цукор - 5 ст. л.
Перець - 10 горошин
лавровий лист - 2 шт.
оцет - 100 мл
Смачного!
Приготування маринованого салату з капустою та болгарським перцем – це простий і смачний спосіб зберегти сезонні овочі на зиму. Завдяки цьому рецепту ви зможете насолоджуватися свіжим смаком навіть холодними зимовими днями.