Контракти.ua

509  —  сегодня, 14:35
Рецепт канелоні з м'ясним фаршем
Рецепт канелоні з м'ясним фаршем

Канелоні — це великі макарони у вигляді трубочок.

Заповніть їх начинкою з м'ясного фаршу та овочів, залийте вершково-томатним соусом, посипте сиром та запікайте в духовці до готовності. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

Канелоні - 300 г

фарш курячий - 500 г

цибуля ріпчаста - 1 шт.

морква - 1 шт.

перець болгарський - 1 шт.

перець чорний мелений

сіль

олія - 2 ст. л.

вершки 20% - 500 г

томатна паста - 2 ст. л.

сіль

  1. Моркву та цибулю очистіть. Моркву натріть на середню тертку, а цибулю дрібно наріжте.
  2. Болгарський перець очистіть від насіння та наріжте кубиками.
  3. На сковороді з олією обсмажте моркву, цибулю та болгарський перець до золотистого кольору.
  4. Додайте у фарш обсмажені овочі, перець чорний мелений, сіль і перемішайте.
  5. Начиніть фаршем канелоні та викладіть їх щільно у форму.
  6. Для заливки змішайте вершки, томатну пасту, посоліть та залийте макарони цією заливкою.
  7. Запікайте в заздалегідь розігрітій духовці до 180 градусів 35 хвилин, потім посипте тертим сиром і відправте ще на п'ять хвилин у духовку.

Поради:

  • Фарш використовуйте будь-який.