Контракти.ua

567  —  02.10
Салат "Цезар" із заправкою з авокадо: цікавий рецепт відомої страви
Салат

Спробуйте приготувати смачний "Цезар" із креветками та дуже незвичною заправкою.

На сторінці eatinghealthytoday показали, як приготувати одну з численних варіацій улюбленого салату "Цезар". Хрумкі сухарики та соковитий айсберг, ідеально підсмажені креветки, пармезан і ніжний вершковий соус створюють гармонійне поєднання та багатство смаку. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

Яйце - 4 шт.

Авокадо - 2 шт.

Мед - 1 ч. л.

гірчиця діжонська - 1 ч. л.

сік половини лайма

олія оливкова - 2 ст. л.

креветки

салат

сіль

мед

масло вершкове

пармезан

Приготування:

  • Зваріть яйця.
  • До блендера покладіть яйця, авокадо, сік лайма, оливкову олію, сіль, гірчицю і трохи меду. Все змішайте до однорідної маси.
  • На пательні підсмажте на вершковому маслі очищені креветки до золотавого кольору.
  • В тарілку висипте подрібнений салат і креветки, додайте сухарики та заправте салат соусом з авокадо. Зверху натріть пармезан.

Поради:

Подавати треба з теплими креветками.

Смачного!

Цей салат стане чудовою вечерею під келих вина.

Статьи по теме
Салат
Салат "Цезар" із заправкою з авокадо: цікавий рецепт відомої страви

Спробуйте приготувати смачний "Цезар" із креветками та дуже незвичною заправкою.
30.08 — 563