488 — 30.09
Яблучний сидр: рецепт вершково-карамельного напою
Вершково-карамельний яблучний сидр — смак справжніх теплих осінніх вечорів, напій, який зачаровує своїм пряним ароматом.
На сторінці myblissfulhome показали, як приготувати смачний та ароматний вершково-яблучний сидр, який чудово смакуватиме всій вашій родині. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти:
- Органічний яблучний сік — 1 пляшка
- Згущене молоко — 1 банка
- Карамель — 1/2 склянки
- Ванільний екстракт — 2 ст. л
- Гарбузова спеція — 1 ч. л
- Яблуко
Інгредієнти яблучно-карамельного соусу:
- Цукор коричневий — 2 склянки
- Вершкове масло — 1 шматок
- Органічний яблучний сік — 1/2 склянки
- Кориця — 1 паличка
- Сіль
Приготування:
- Для приготування яблучно-карамельного соусу вам треба прокипʼятити всі інгредієнти на слабкому вогні близько 15 хвилин, поки суміш не загустіє;
- Залиште яблучно-карамельний соус охолонути;
- У велику ємність додайте всі інгредієнти та ретельно перемішайте їх;
- Потім додайте велику кількість льоду та ще раз перемішайте.
Напій подавати в охолодженому вигляді.
Поради:
Якщо ви не хочете самостійно готувати яблучно-карамельний соус можете купити його в магазині чи використати сироп.
Перед подачею можна прикрасити склянки яблуком та корицею.