Контракти.ua

488  —  30.09
Яблучний сидр: рецепт вершково-карамельного напою
Яблучний сидр: рецепт вершково-карамельного напою

Вершково-карамельний яблучний сидр — смак справжніх теплих осінніх вечорів, напій, який зачаровує своїм пряним ароматом.

На сторінці myblissfulhome показали, як приготувати смачний та ароматний вершково-яблучний сидр, який чудово смакуватиме всій вашій родині. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти:

  • Органічний яблучний сік — 1 пляшка
  • Згущене молоко — 1 банка
  • Карамель — 1/2 склянки
  • Ванільний екстракт — 2 ст. л
  • Гарбузова спеція — 1 ч. л
  • Яблуко

Інгредієнти яблучно-карамельного соусу:

  • Цукор коричневий — 2 склянки
  • Вершкове масло — 1 шматок
  • Органічний яблучний сік — 1/2 склянки
  • Кориця — 1 паличка
  • Сіль

Приготування:

  • Для приготування яблучно-карамельного соусу вам треба прокипʼятити всі інгредієнти на слабкому вогні близько 15 хвилин, поки суміш не загустіє;
  • Залиште яблучно-карамельний соус охолонути;
  • У велику ємність додайте всі інгредієнти та ретельно перемішайте їх;
  • Потім додайте велику кількість льоду та ще раз перемішайте.

Напій подавати в охолодженому вигляді.

Поради:

Якщо ви не хочете самостійно готувати яблучно-карамельний соус можете купити його в магазині чи використати сироп.

Перед подачею можна прикрасити склянки яблуком та корицею.