972 — 30.09
Паштет із курячої печінки з коньяком: вишуканий рецепт
Приготування домашнього паштету з курячої печінки – це чудовий спосіб потішити себе та близьких смачним і корисним намащенням.
На сторінці KITCHEN WITCHERY показали, як приготувати ніжний і неймовірно смачний паштет з курячої печінки. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
печінка куряча - 500 г
цибуля - 100 г
морква - 100 г
часник - 2 зубки
сир кисломолочний - 100 г
масло - 60 г
коньяк - 40 мл
сіль
перець
Розмарин
Приготування:
- Ретельно промийте курячу печінку під холодною водою. Видаліть плівки та частини, які можуть мати неприємний смак. Замочіть у воді на декілька хвилин.
- Натерту моркву та нарізану цибулю пасеруйте на середньому вогні.
- Наріжте печінку, додайте до овочів і продовжуйте смажити.
- Додайте сіль, перець, розмарин і часник. Залиште все тушкуватися на невеликому вогні близько пʼяти хвилин.
- Тепер додайте до печінки коньяк та обережно підпаліть її, щоб випарувався алкоголь.
- Накрийте кришкою і тушкуйте ще близько 15 хвилин.
- На фінішному етапі додайте до печінки сир і масло та ретельно перебийте все блендером.
Смачного!
Приготуйте цей ніжний паштет з курячої печінки та насолоджуйтеся його неперевершеним смаком у компанії друзів чи родини.