Контракти.ua

972  —  30.09
Паштет із курячої печінки з коньяком: вишуканий рецепт
Паштет із курячої печінки з коньяком: вишуканий рецепт

Приготування домашнього паштету з курячої печінки – це чудовий спосіб потішити себе та близьких смачним і корисним намащенням.

На сторінці KITCHEN WITCHERY показали, як приготувати ніжний і неймовірно смачний паштет з курячої печінки. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

печінка куряча - 500 г

цибуля - 100 г

морква - 100 г

часник - 2 зубки

сир кисломолочний - 100 г

масло - 60 г

коньяк - 40 мл

сіль

перець

Розмарин

Приготування:

  • Ретельно промийте курячу печінку під холодною водою. Видаліть плівки та частини, які можуть мати неприємний смак. Замочіть у воді на декілька хвилин.
  • Натерту моркву та нарізану цибулю пасеруйте на середньому вогні.
  • Наріжте печінку, додайте до овочів і продовжуйте смажити.
  • Додайте сіль, перець, розмарин і часник. Залиште все тушкуватися на невеликому вогні близько пʼяти хвилин.
  • Тепер додайте до печінки коньяк та обережно підпаліть її, щоб випарувався алкоголь.
  • Накрийте кришкою і тушкуйте ще близько 15 хвилин.
  • На фінішному етапі додайте до печінки сир і масло та ретельно перебийте все блендером.

Смачного!

Приготуйте цей ніжний паштет з курячої печінки та насолоджуйтеся його неперевершеним смаком у компанії друзів чи родини.