Контракти.ua

705  —  29.09
Брускети з печінкою тріски: рецепт популярної закуски
Брускети з печінкою тріски: рецепт популярної закуски

З невеликої баночки печінки тріски вийде ціла гора смачних брускетів.

Чудовий варіант швидкої закуски на святковий стіл. Приготуйте намащення для брускетів, відправте його в холодильник, а перед приходом гостей намажте підсмажені скибочки багета і подайте до столу. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

Багет - 1 шт.

печінка тріски - 1 баночка

яйця курячі - 2 шт.

цибуля зелена

оливки

сіль

  1. Яйця відваріть 10 хвилин. Остудіть, очистіть і натріть на дрібну тертку.
  2. Цибулю дрібно подрібніть.
  3. Оливки розріжте на половинки.
  4. Багет наріжте навскіс скибочками. Викладіть на деко і запікайте в заздалегідь розігрітій духовці до 200 градусів 2-3 хвилини.
  5. Печінку тріски вийміть із консервної банки, залишивши з нею лише одну столову ложку олії.
  6. У мисці змішайте яйце, печінку тріски з олією, цибулю, посоліть і перемішайте.
  7. Підсмажені скибочки багета змастіть олією з консервної банки, потім викладіть начинку на скибочки хліба. Прикрасьте зеленою цибулею та оливками.

Поради:

  • Можна використовувати батон чи хліб для тостів.