705 — 29.09
Брускети з печінкою тріски: рецепт популярної закуски
З невеликої баночки печінки тріски вийде ціла гора смачних брускетів.
Чудовий варіант швидкої закуски на святковий стіл. Приготуйте намащення для брускетів, відправте його в холодильник, а перед приходом гостей намажте підсмажені скибочки багета і подайте до столу. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
Багет - 1 шт.
печінка тріски - 1 баночка
яйця курячі - 2 шт.
цибуля зелена
оливки
сіль
- Яйця відваріть 10 хвилин. Остудіть, очистіть і натріть на дрібну тертку.
- Цибулю дрібно подрібніть.
- Оливки розріжте на половинки.
- Багет наріжте навскіс скибочками. Викладіть на деко і запікайте в заздалегідь розігрітій духовці до 200 градусів 2-3 хвилини.
- Печінку тріски вийміть із консервної банки, залишивши з нею лише одну столову ложку олії.
- У мисці змішайте яйце, печінку тріски з олією, цибулю, посоліть і перемішайте.
- Підсмажені скибочки багета змастіть олією з консервної банки, потім викладіть начинку на скибочки хліба. Прикрасьте зеленою цибулею та оливками.
Поради:
- Можна використовувати батон чи хліб для тостів.