910 — 27.09
Часникове намащення: рецепт ідеального додатку до свіжого хліба зі скоринкою
Спробуйте приготувати ароматне та смачне вершково-часникове масло на хліб.
На сторінці MERI RASOI 2024 показали як приготувати ароматне намащення на хліб, яке так полюбляють в Італії. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
Часник
Оливкова олія
Вершкове масло
Сіль
Петрушка
Приготування:
- Почистити часник і покласти його у форму для випікання, попередньо поливи оливковою олією;
- Поставити його у розігріту до 200°C і випікати до золотистого кольору близько 40-50 хвилин;
- У блендер додати масло, петрушку, сіль і висипати часник;
- Ретельно все переблендирити до однорідної маси;
Поради:
- Масло попередньо краще розмʼякшити;
- Ви можете додати спеції та зелень на свій смак.
Дехто з підписників порадив додати до масла трохи плавленого сиру. Обіцяють, що смак стане неперевершеним.