Контракти.ua

910  —  27.09
Часникове намащення: рецепт ідеального додатку до свіжого хліба зі скоринкою
Часникове намащення: рецепт ідеального додатку до свіжого хліба зі скоринкою

Спробуйте приготувати ароматне та смачне вершково-часникове масло на хліб.

На сторінці MERI RASOI 2024 показали як приготувати ароматне намащення на хліб, яке так полюбляють в Італії. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

Часник

Оливкова олія

Вершкове масло

Сіль

Петрушка

Приготування:

  • Почистити часник і покласти його у форму для випікання, попередньо поливи оливковою олією;
  • Поставити його у розігріту до 200°C і випікати до золотистого кольору близько 40-50 хвилин;
  • У блендер додати масло, петрушку, сіль і висипати часник;
  • Ретельно все переблендирити до однорідної маси;

Поради:

  • Масло попередньо краще розмʼякшити;
  • Ви можете додати спеції та зелень на свій смак.

Дехто з підписників порадив додати до масла трохи плавленого сиру. Обіцяють, що смак стане неперевершеним.