Контракти.ua

322  —  27.09
Закуска "Козацька": рецепт часникового намащення
Закуска

Спробуйте приготувати часникове намащення з салом та беконом, яке стане фантастичним додатком до хрумкого чорного хліба та ароматного борщу.

На сторінці bude_smachno_razom показали, як приготувати намащення з сала та часнику за декілька хвилин. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

Сало - 200 г

Бекон - 100 г

Часник - 4 зубчики

Сіль

Духмяний перець

Кріп

Петрушка

Приготування:

  • Сало, часник, зелень, сіль і духмяний перець подрібніть за допомогою блендера;
  • Підсмажте бекон. Коли шкварки набудуть світло-коричневого кольору і віддадуть більшу частину жиру, стануть сухими, дістаньте їх;
  • В отриману масу з сала та зелені додайте шкварки;
  • Все перемішайте.

Перекладіть намащення в банку, закрийте кришкою та поставте в холодильник.