Контракти.ua

299  —  26.09
Гарбузова кава з шоколадом: цікавий рецепт осіннього напою
Гарбузова кава з шоколадом: цікавий рецепт осіннього напою

Відчуйте смак прохолодної осені, приготувавши цю солодку каву з білим шоколадом і гарбузом.

Блогерка Stephanie Padilla поділилася цікавим рецептом ароматної кави з гарбузом та білим шоколадом, яка ідеально смакуватиме теплими осінніми днями. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

Білий шоколад -1/2 скл.

Згущене молоко - 2 банки

Гарбузове пюре - 1 скл.

Гарбузова спеція - 1 ч. л

Ванільний екстракт - 1 ст. л

Молоко - 3 скл.

Розчинна кава - 1 скл.

Приготування:

  • Змішайте всі інгредієнти та варіть до повного розчинення шоколаду та кави;
  • Головне — не доводьте до кипіння. Проваріть близько 8 хвилин;
  • Як тільки все розтопиться, дайте каві постояти приблизно 10 хвилин перед подачею;

Подавайте каву з льодом.

Поради:

Замість однієї банки солодкого згущеного молока, можна використати несолодке згущене молоко.

Ви можете прикрасити каву в чашці карамеллю та подрібненим гарбузовим печивом зі збитими вершками.