Контракти.ua

219  —  сегодня, 16:36
Сендвіч з маринованим цукіні: страва, якої ви точно ще не куштували
Сендвіч з маринованим цукіні: страва, якої ви точно ще не куштували

Приготуйте цей ароматний та смачний італійський сендвіч, який візуально нагадує хот-дог.

На сторінці AL Dante Channel показали, як приготувати поживний сендвіч з маринованим цукіні замість звичних капусти, помідора чи огірка. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

Довга булочка

Прошуто - 6 скибочок

Салямі - 5 скибочок

Капікола - 5 скибочок

Сир проволоне - 5 скибочок

Перець чилі (подрібнений) - 1 ч. л

Цукіні - 1 шт.

Часник - 2 зубчики

Італійська приправа - 1/2 ч. л

Оливкова олія - 1 ст. л

Білий оцет - 1 ст. л

Сіль

Мед - 1 ст. л

Приготування:

  • Цукіні ріжте тонкими слайсами та покладіть у ємність. Додайте подрібнений часник, італійську приправу, олію, оцет, сіль і мед. Залиште маринуватися;
  • Розігрійте духовку до 175°C;
  • Розріжте булочку подовжньо, але не наскрізь;
  • З одного боку булочки рівномірно покладіть перець чилі;
  • Покладіть скибочки прошуто всередину, безпосередньо на перець чилі. Потім викладіть скибочки салямі та додайте скибочки капіколи;
  • Покладіть скибочки сиру зверху викладеного м’яса;
  • Покладіть бутерброд на деко та випікайте в попередньо розігрітій духовці 10-15 хвилин або поки сир не розплавиться та сендвіч не прогріється;
  • Після запікання вийміть бутерброд з духовки та зверху покладіть мариновані скибочки цукіні.

Італійський сендвіч з цукіні треба подавати до столу теплим.