953 — 19.09
Рецепт котлет з картоплею, болгарським перцем, морквою і цибулею
Котлети з овочами – це альтернатива улюбленим нами всіма м'ясним котлетам. Якщо до фаршу додати картоплю, болгарський перець, моркву, цибулю і часник, то страва набуде цілковито незвичайного смаку.
Для цього потрібно підготувати всі овочі, перемішати з фаршем і запекти в духовці. Такі котлети виходять повітряними, соковитими та корисними. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
фарш курячий - 500 г
яйце куряче - 3 шт.
картопля - 2 шт.
морква - 1 шт.
перець болгарський - 1 шт.
цибуля - 1 шт.
часник - 2 зубки
перець чорний мелений
сіль
- Картоплю очистіть та натріть на великій тертці.
- Болгарський перець почистіть, видаливши плодоніжку і насіння. Наріжте маленькими кубиками.
- Ріпчасту цибулю і часник очистіть та подрібніть у блендері.
- Моркву очистіть та натріть на середній тертці.
- З'єднайте в мисці фарш, картоплю, моркву, болгарський перець, цибулю з часником, яйця, чорний мелений перець і сіль. Перемішайте до однорідності.
- Сформуйте великі довгасті котлети. Викладіть на деко, застелене пергаментним папером, і ложкою зробіть на них невеликі заглиблення.
- Випікайте в заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці 50 хвилин.
Поради:
- Курячий фарш відбийте, просто кілька разів кинувши з силою в миску.
- Фарш можна використовувати будь-який.