Контракти.ua

953  —  19.09
Рецепт котлет з картоплею, болгарським перцем, морквою і цибулею
Рецепт котлет з картоплею, болгарським перцем, морквою і цибулею

Котлети з овочами – це альтернатива улюбленим нами всіма м'ясним котлетам. Якщо до фаршу додати картоплю, болгарський перець, моркву, цибулю і часник, то страва набуде цілковито незвичайного смаку.

Для цього потрібно підготувати всі овочі, перемішати з фаршем і запекти в духовці. Такі котлети виходять повітряними, соковитими та корисними. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

фарш курячий - 500 г

яйце куряче - 3 шт.

картопля - 2 шт.

морква - 1 шт.

перець болгарський - 1 шт.

цибуля - 1 шт.

часник - 2 зубки

перець чорний мелений

сіль

  1. Картоплю очистіть та натріть на великій тертці.
  2. Болгарський перець почистіть, видаливши плодоніжку і насіння. Наріжте маленькими кубиками.
  3. Ріпчасту цибулю і часник очистіть та подрібніть у блендері.
  4. Моркву очистіть та натріть на середній тертці.
  5. З'єднайте в мисці фарш, картоплю, моркву, болгарський перець, цибулю з часником, яйця, чорний мелений перець і сіль. Перемішайте до однорідності.
  6. Сформуйте великі довгасті котлети. Викладіть на деко, застелене пергаментним папером, і ложкою зробіть на них невеликі заглиблення.
  7. Випікайте в заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці 50 хвилин.

Поради:

  • Курячий фарш відбийте, просто кілька разів кинувши з силою в миску.
  • Фарш можна використовувати будь-який.
Статьи по теме
Маринована капуста з болгарським перцем: рецепт смачного овочевого салату
Маринована капуста з болгарським перцем: рецепт смачного овочевого салату

Цей салат дуже смачний та ідеально підходить як заготівля на зиму, що дозволить вам насолоджуватися овочами протягом усієї зими.
07.10 — 832

Як запекти баклажани з болгарським перцем і часником під маринадом
Як запекти баклажани з болгарським перцем і часником під маринадом

Для корисної яскравої закуски обов'язково використовуйте болгарський перець з товстими стінками. Страва зберігатиметься в холодильнику до двох тижнів. Підійде до шашлику, риби або курки.
16.09 — 756

Куряче філе, тушковане в кисло-солодкому соусі, з болгарським перцем та морквою: рецепт китайської кухні
Куряче філе, тушковане в кисло-солодкому соусі, з болгарським перцем та морквою: рецепт китайської кухні

Щоб страва мала яскравий і красивий вигляд, візьміть болгарський перець різних кольорів. М'ясо, приготовлене з овочами, чудово поєднується з будь-яким гарніром, наприклад, із рисом або картопляним пюре.
31.08 — 577