410 — 19.09
Капустяні чебуреки: рецепт цікавої інтерпретації традиційних голубців
Якщо ви любите голубці, але не любите витрачати час на те, щоб їх крутити, цей рецепт для вас.
На сторінці appetizing.tv показали цікавий варіант оформлення традиційних голубців, який тепер радше можна назвати "чебуреки без тіста". Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
Капуста - 1 шт.
Фарш - 600 г
Цибуля - 1 шт.
Сіль
Морква - 1 шт.
Чорний перець
Солодка паприка
Мелений коріандр
Яйця - 2 шт.
Сметана - 30 г
Борошно - 20 г
Олія - 100 г
Приготування:
- Обгорніть капусту у плівку та поставте у мікрохвильову піч на десять хвилин;
- Зніміть плівку та обережно кожен листок;
- Подрібніть цибулю та підсмажте її на пательні;
- Додайте до цибулі сіль та моркву, та продовжуйте смажити;
- Змішайте фарш, піджарку, перець, коріандр, паприку та все ретельно перемішайте;
- Покладіть на одну половину капустяного листка фарш та накрийте другою половиною;
- Змішайте яйця, сметану, перець, сіль, паприку. Потім додайте борошно та ретельно перемішайте;
- Кожен капустяний листок занурте у кляр з обох боків і підсмажте на пательні.
Начинку ви можете обрати на свій смак. Дехто з читачів навіть запропонував замінити мʼясо на сир або гриби.