Контракти.ua

785  —  18.09
Рецепт хачапурі з кабачків
Рецепт хачапурі з кабачків

Хачапурі з кабачків – це незвичайний, швидкий та смачний варіант класичного рецепту.

Головним інгредієнтом страви є кабачок, він надасть страві особливий смак, також знадобляться: сир, борошно, яйця, сіль та олія. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

Кабачок - 150 г

сир твердий - 70 г

борошно пшеничне - 2 ст. л.

яйце куряче - 1 шт.

жовток яйця- 1 шт.

перець чорний мелений

сіль

олія

  1. Кабачок натріть на велику тертку, додайте щіпку солі і залиште на 10 хвилин. Потім відтисніть і покладіть в миску.
  2. Твердий сир натріть на велику тертку та розділіть на дві частини.
  3. Одне яйце розділіть на білок та жовток.
  4. У натертий кабачок викладіть одну частину твердого сиру, одне куряче яйце, борошно, перець чорний мелений, сіль. Перемішайте.
  5. Сковороду змастіть олією. Викладіть кабачкову масу і надайте їй довгасту, загострену форму. Накрийте кришкою і готуйте на мінімальному вогні близько 5-7 хвилин, потім переверніть і посипте твердим сиром, що залишився. Зверху викладіть жовток, накрийте кришкою та готуйте ще близько трьох хвилин.

Поради:

  • Готове хачапурі можна посипати зеленню.