Контракти.ua

442  —  17.09
Болгарський перець, запечений у духовці: рецепт пікантної закуски
Болгарський перець, запечений у духовці: рецепт пікантної закуски

Приготуйте чудову закуску із солодкого болгарського перцю в пікантній заправці.

Перець спочатку запікається в духовці, потім готується заправка з часнику, оливкової олії, оцту та зелені. Подайте перець як закуску або як брускети з підсмаженим хлібом та сирним сиром. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

болгарський перець солодкий - 6 шт.

оцет яблучний - 1 ст. л.

Часник - 1 зубчик

перець чорний мелений

оливкова олія - 2 ст. л.

сіль

кріп, петрушка

  1. Болгарський перець промийте під проточною водою та обсушіть. Викладіть його у форму для запікання.
  2. Випікайте в наперед розігрітій духовці до 200 градусів 25-30 хвилин. Накрийте одразу харчовою плівкою до остигання, потім зніміть шкірку і видаліть насіння. Наріжте на брусочки.
  3. Для заправки змішайте оцет яблучний, часник, видавлений через прес, чорний перець мелений, оливкову олію, сіль і дрібно нарізану зелень. Перемішайте. З'єднайте із болгарським перцем і ще раз акуратно перемішайте. Зберігайте у холодильнику.

Поради:

Яблучний оцет можна замінити на столовий 9%.

Статьи по теме
Болгарський перець у маринаді: рецепт пікантної закуски
Болгарський перець у маринаді: рецепт пікантної закуски

Якщо ви любите болгарський перець, то ця закуска з солодкого перцю в пікантному маринаді чудово підійде для святкового столу.
22.09 — 807

Садити болгарський перець потрібно лише після цих овочів: буде хороший урожай
Садити болгарський перець потрібно лише після цих овочів: буде хороший урожай

Мрієте отримати хороший урожай болгарського перцю? Тоді потрібно знати, після яких овочів його краще садити.
04.05.23 — 3417