460 — 17.09
Болгарський перець, запечений у духовці: рецепт пікантної закуски
Приготуйте чудову закуску із солодкого болгарського перцю в пікантній заправці.
Перець спочатку запікається в духовці, потім готується заправка з часнику, оливкової олії, оцту та зелені. Подайте перець як закуску або як брускети з підсмаженим хлібом та сирним сиром. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
болгарський перець солодкий - 6 шт.
оцет яблучний - 1 ст. л.
Часник - 1 зубчик
перець чорний мелений
оливкова олія - 2 ст. л.
сіль
кріп, петрушка
- Болгарський перець промийте під проточною водою та обсушіть. Викладіть його у форму для запікання.
- Випікайте в наперед розігрітій духовці до 200 градусів 25-30 хвилин. Накрийте одразу харчовою плівкою до остигання, потім зніміть шкірку і видаліть насіння. Наріжте на брусочки.
- Для заправки змішайте оцет яблучний, часник, видавлений через прес, чорний перець мелений, оливкову олію, сіль і дрібно нарізану зелень. Перемішайте. З'єднайте із болгарським перцем і ще раз акуратно перемішайте. Зберігайте у холодильнику.
Поради:
Яблучний оцет можна замінити на столовий 9%.