791 — 15.09
Десерт з яблук до чаю: цікавий рецепт без цукру та глютену
У багатьох людей осінь асоціюється з ароматом запечених яблук та кориці, тож пропонуємо вам приготувати цей запашний десерт лише з кількох інгредієнтів.
Фудблогерка Мирослава Пекарюк показала, як приготувати дієтичний десерт з яблук до чаю. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
Яблука - 2 шт.
Яблучне пюре - 300 г
Сметана - 300 г
Яйця - 3 шт.
Крохмаль - 50 г
Приготування:
- Яблука очистьте від шкірки, наріжте та перебийте блендером до консистенції пюре;
- Змішайте яблучне пюре, сметану, яйця, крохмаль і збийте все до однорідної консистенції;
- Наріжте 2 очищені яблука кубиками, додайте до маси та гарно перемішайте;
- У змащену форму для запікання вилийте масу і поставте випікатися у розігріту духовку за температури 180°C на 50-60 хв;
- Залиште готовий десерт до повного остигання.
За бажанням зверху можна присипати цукровою пудрою або полити шоколадом.